Daknieuwbouw door CH dakbedekking

DaknieuwbouwCH dakbedekking is een allround dakbedekkingsbedrijf realiseren we dakbedekking voor zowel platte als hellende daken voor daknieuwbouw. CH dakbedekking heeft voor alle soorten daknieuwbouw passende dakbedekking. Voor iedere dak bieden wij de passende daknieuwbouw oplossing.

Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor uw nieuwe dak: betaalbare prijs, kwaliteit en garanties waar u van op aan kunt. CH dakbedekking heeft ruime ervaring in daknieuwbouw. De afgelopen jaren hebben wij veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd voor zowel particulieren als bedrijven. CH dakbedekking maakt een betrouwbaar daknieuwbouw boven uw hoofd.

Voor daknieuwbouw maken wij gebruik van:

Offerte nodig voor een daknieuwbouw van CH dakbedekking

Op basis van bestek en tekeningen en onze kennis en ervaring maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat voor uw daknieuwbouw. Iedere offerte is gebaseerd op de nieuwste mogelijkheden mbt daknieuwbouw. Ons uitgangspunt is een duidelijke offerte met een all-in prijs. Voor eventuele tekortkomingen in bestek en tekeningen worden alternatieven gemaakt.

Daknieuwbouw verzekerd van kwaliteit

Onze werkzaamheden voeren wij veelal uit met vaste relaties. Goede werkvoorbereiding en een strakke planning zijn essentieel. Zo zorgen wij ervoor dat we ieder daknieuwbouw binnen de gestelde termijn aan u opleveren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw daknieuwbouw .

Dakreperaties
Dak branden
Dakpannen
Dakreiniging
Gevelreperatie
Maatwerk