Dakonderhoud door CH dakbedekking

DakonderhoudOm een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook uw dakonderhoud nodig. Indien het dakonderhoud niet uitgevoerd wordt is de kans groot dat er schade aan uw dak ontstaat. Oorzaak van de schade kan ook een verstopte afvoer zijn (door bijvoorbeeld  bladeren) of een lekkage door een losse overlap waardoor water in de dakbedekking constructie kan komen. De omvang van het Dakonderhoud is sterk afhankelijk van de omgeving rondom het dak. Denk hierbij aan de natuur om uw heen.

Dakonderhoud

Bij dakonderhoud moet denken aan het volgende:

Offerte nodig voor een dakonderhoud van CH dakbedekking

Op basis van een inspectie en onze kennis en ervaring maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat voor uw dakonderhoud. Iedere offerte is gebaseerd op de nieuwste mogelijkheden voor dakonderhoud. Ons uitgangspunt is een duidelijke offerte met een all-in prijs voor uw dakonderhoud.

Dakonderhoud verzekerd van kwaliteit

Onze dakonderhoud werkzaamheden voeren wij veelal uit met vaste relaties. Goede werkvoorbereiding en een strakke planning zijn essentieel. Zo zorgen wij ervoor dat we ieder dakonderhoud binnen de gestelde termijn aan u opleveren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw dakonderhoud.


Dakonderhoud tips voor uw dak

Deze tips kunt u zelf eenvoudig uitvoeren voor uw dakonderhoud

Dakreperaties
Dak branden
Dakpannen
Dakreiniging
Gevelreperatie
Maatwerk