Kunnen dakdekkers werken tijdens de lockdown?

Volgens de nieuwe richtlijn worden de meeste woningen en bedrijfsgebouwen opgeschort, kondigde de gouverneur vrijdag aan. Sommige cruciale werkzaamheden, waaronder op het gebied van infrastructuur, ziekenhuizen en betaalbare huisvesting, samen met noodreparaties, zullen worden toegestaan.

Kunnen dakdekkers werken tijdens de lockdown?

Volgens de nieuwe richtlijn worden de meeste woningen en bedrijfsgebouwen opgeschort, kondigde de gouverneur vrijdag aan. Sommige cruciale werkzaamheden, waaronder op het gebied van infrastructuur, ziekenhuizen en betaalbare huisvesting, samen met noodreparaties, zullen worden toegestaan. NRCA erkent dat dit een tijd van onzekerheid is en we willen een informatiecentrum bieden met informatie en middelen om verschillende problemen aan te pakken waarmee u tijdens de crisis te maken kunt krijgen bij het beheren van uw bedrijf. Dit omvat beste praktijken voor preventie; links naar gezaghebbende informatie van de Centers for Disease Control, de Wereldgezondheidsorganisatie en de Occupational Safety and Health Administration; juridische bronnen, waaronder belangrijke contractbepalingen; verzekeringsmiddelen; federale financiële bijstand; werkgevers en rechten van werknemers; en meer.

Kom regelmatig terug, want we zullen doorlopend updates verstrekken. Engeland is een nieuwe lockdown ingegaan zonder bevestigde einddatum, en mensen moeten vanuit huis werken als ze kunnen. Bouwplaatsen, productie en werk bij mensen thuis kunnen worden voortgezet. Bouwers, handelaars en leveranciers van bouwproducten mogen open blijven en mensen kunnen nog steeds naar onroerend goed gaan en naar huis verhuizen, Schotland is tot ten minste 31 januari een nieuwe lockdown ingegaan en mensen moeten thuis werken als ze kunnen.

Bouwplaatsen en essentiële werkzaamheden bij mensen thuis kunnen doorgaan, Wales zit in lockdown met 'Alert Level 4'-beperkingen van kracht tot ten minste vrijdag 8 januari, wanneer ze worden herzien. De bouwplaatsen en het werk bij mensen thuis kunnen doorgaan, Noord-Ierland is vergrendeld met beperkingen die op 23 januari zullen worden herzien, hoewel ze naar verwachting tot ten minste 6 februari van kracht zullen blijven. Bouwplaatsen en werken bij mensen thuis kunnen doorgaan. Deze maatregelen kunnen ervoor zorgen dat u en uw gezin, samen met uw dakdekker en hun bemanning gedurende deze tijd gezond en veilig blijven.

Een voorziening voor prijsversnelling bepaalt over het algemeen dat de dakdekker de contractprijs kan aanpassen om de herziene werkelijke kosten van de arbeid en materialen weer te geven. Onder deze omstandigheden wordt de aannemer extra blootgesteld aan eventuele stijgingen van de arbeids- en materiaalkosten als gevolg van de negatieve gevolgen van het coronavirus voor de dakbedekkingsindustrie na de biedprocedure. Dit is dus het moment voor dakdekkers om stappen te ondernemen om hun risico's te beperken en zichzelf te beschermen tegen de uiteenlopende en mogelijk rampzalige gevolgen die naar verwachting de U zullen blijven treffen. Op 24 april vroeg de Roofing Alliance haar leden om een enquête in te vullen over de bedrijfsomstandigheden in de dakbedekkingsindustrie in kwartaal twee en drie.

Dakdekkers moeten ook voorzichtig zijn en gezond verstand gebruiken bij het indienen van vaste offertes voor contracten voor projecten die mogelijk pas enkele maanden na de indiening van het voorstel met de bouw beginnen. Gerenommeerde, gerenommeerde dakdekkers zullen zich blijven houden aan de uitvoerende bevelen van de gouverneur, terwijl louche, kleinere bedrijven met misschien minder te verliezen dat niet zullen doen. Zonder een overmachtclausule zouden in sommige rechtsgebieden zowel de eigenaar als de aannemer het risico delen, maar in vele andere gevallen valt het risico op de schouders van de aannemer. In het licht van de brede en potentieel langdurige gevolgen van de coronavirusepidemie voor toeleveringsketens in de bouw wereldwijd en specifiek, zouden buitenlandse leveranciers van dakbedekkingsmaterialen ook moeten overwegen om voorwaarden aan hun contracten toe te voegen om zichzelf te beschermen tegen arbeids- en materiaalprijzen.

verhogingen in de vorm van een voorziening voor prijsversnelling. Lees meer over hoe u tijdens de coronaviruspandemie een nieuw dak- of dakreparatie kunt laten uitvoeren terwijl u zich houdt aan de regels voor sociale afstand en lokale, provinciale en federale richtlijnen. Vraag uw dakdekker naar zijn financieringsmogelijkheden en veiligheidsprotocollen, waaronder hoe hij gereedschap, voertuigen, werkkleding en andere apparatuur desinfecteert. NRCA heeft nuttige bronnen verzameld om dakdekkers te helpen bij het vergroten van het bewustzijn en het begrip van werknemers over COVID-19 en hoe ze zich het beste kunnen beschermen tegen het.

Daarom kan het zorgvuldig, passend en misschien conservatiever inschatten van die banen mogelijk een dakdekker maken of breken. Onder de panelleden deelden dakdekkers de beste praktijken voor het omgaan met de COVID-19-crisis en overheidsrelaties en gezondheids- en veiligheidsexperts beantwoordden vragen. .