Waar zijn nyc-daken van gemaakt?

Hoewel dit type dakbedekking soms nog steeds wordt gebruikt, zegt Bellet: „Het is grotendeels vervangen door. Stalen daken zorgen voor populaire stijlen in commerciële en landbouwconstructies.

Waar zijn nyc-daken van gemaakt?

Hoewel dit type dakbedekking soms nog steeds wordt gebruikt, zegt Bellet: „Het is grotendeels vervangen door. Stalen daken zorgen voor populaire stijlen in commerciële en landbouwconstructies. Door hun lange levensduur zien ze er 40 jaar of langer mooi uit. Hun getextureerde panelen beschermen het huis tegen hagelinkingen, Lees meer.

Elk dak van 2.500 vierkante meter dat is gecoat, kan de ecologische voetafdruk van de stad met 1 ton CO2 verminderen en bijdragen aan de bestrijding van klimaatverandering. Slechts drie bedrijven bouwen de tanks die je op de daken van New York ziet. Om een idee te krijgen van hoeveel ze worden gebruikt, bouwt Rosenwach Tank Company (die al meer dan 100 jaar actief is) ongeveer 300 nieuwe tanks per jaar. De tanks zijn eenvoudig van constructie en worden binnen 24 uur gebouwd en hebben slechts 2 tot 3 uur nodig om te vullen.

De meeste zijn gemaakt van hout, maar sommige zijn van staal. Metalen dakbedekking wordt snel populairder. Het is veel moeilijker te beschadigen dan andere materialen en het kan een leven lang meegaan als het op de juiste manier wordt geïnstalleerd en onderhouden. Gemaakt van een onderlaag en een toplaag, kunt u er zeker van zijn dat uw platte dak beschermd blijft en gemakkelijk te onderhouden is.

Daarom is Eden Roofing %26 General Contractors de meest vertrouwde bron van New York voor dakbedekkingsmaterialen. Hoewel een schuin dak met dakspanen misschien wat aantrekkelijker is voor een woonhuis, neemt de esthetische waarde af als je kijkt naar de hoogte van het gemiddelde platte dak in NYC. Eden Roofing %26 General Contractors zorgt ervoor dat uw 4-laags dak niet lekt of wordt verstoord door extreme weersomstandigheden. Daarom zijn de systemen voor platte daken die in Manhattan voorkomen, ontworpen met verschillende afvoersystemen verspreid over het dak om ervoor te zorgen dat de sneeuw wordt weggegooid.

Waar schuine daken verschillende stijlen bieden, waaronder mansardedaken, schilddaken, gambrel, koepel of puntgevel, hebben platte daken minder stijlen, zoals bebouwd of enkellaags. En zelfs als uw gebouw zich in een regenachtig klimaat bevindt, dankzij de uitstekende waterdichtheid die wordt geboden door afdichtingsmiddelen voor platte daken, kunt u nog steeds genieten en de aantrekkingskracht van uw gebouw vergroten door te kiezen voor een systeem met platte daken. Het mooie van platte daken is echter dat je het onderhoud zelf kunt doen, omdat het veel gemakkelijker is en minder risico's met zich meebrengt dan het schuine dak. Hoewel er een grote variatie is in de kosten voor het installeren van een plat dak en een schuin dak, lijken de futuristische kosten voor onderhoud en inspectie voor beide daken de initiële prijsschommelingen teniet te doen.

De laatste tijd adviseren de meeste professionele dakdekkers in NYC hun klanten echter altijd om platte daken te kiezen voor commerciële of residentiële gebouwen. Bij het bouwen van een bedrijfs- of woonhuis of het vervangen van het oude dak van uw huis of bedrijfsgebouw, zijn er veel dakbedekkingsmogelijkheden die u kunt verkennen. Als het op structuur aankomt, bieden schuine daken een geweldige structuur, opmerkelijke stabiliteit en uitstekende afwatering, zelfs beter dan platte daken. En tot slot, maak een praatje met uw plaatselijke dakdekker om u te helpen bij het vinden van het beste daktype en dakmateriaal voor uw gebouw.

Ongeacht voor welk daktype u uiteindelijk kiest; het is vermeldenswaard dat zowel een plat als een hellend daktype voordelen en tegenslagen met zich meebrengt.