Welk bedrijf maakt dakshingles?

Beoordeling 4, 9 (21) · De top 5 dakshingmerken · CertainTeed · GAF · Owens Corning · Atlas · TAMKO · Vind een goede dakdekker door de juiste vragen te stellen. Enkele van de beste shingle-fabrikanten in de Verenigde Staten zijn CertainTeed Roofing, GAF, IKO, Malarkey Roofing, Owens Corning en Pabco Roofing Products.

Welk bedrijf maakt dakshingles?

Beoordeling 4, 9 (21) · De top 5 dakshingmerken · CertainTeed · GAF · Owens Corning · Atlas · TAMKO · Vind een goede dakdekker door de juiste vragen te stellen. Enkele van de beste shingle-fabrikanten in de Verenigde Staten zijn CertainTeed Roofing, GAF, IKO, Malarkey Roofing, Owens Corning en Pabco Roofing Products. Ze bieden allemaal geweldige producten en produceren al jaren gordelroos. Sommige merken komen vaker voor in bepaalde delen van het land.

Sommige dakdekkers hebben certificeringen bij bepaalde dakspanenfabrikanten en kunnen uitgebreide garanties bieden, daarom raden ze specifieke dakspanen aan. Net als auto's of andere consumentenproducten hebben alle gordelroos voor- en nadelen. Hieronder vindt u een korte beschrijving van elke shingle-fabrikant. Gordelroos van Owens Corning staat op de tweede plaats in marktaandeel.

Het bedrijf produceert gordelroos van hoge kwaliteit voor een geweldige prijs en heeft een superieure klantenservice in vergelijking met andere merken. Als OC-shingles correct zijn geïnstalleerd, kunt u er zeker van zijn dat u een sterk dak heeft dat jarenlang meegaat. Als u een nieuwe huiskoper bent, hoeft u zich misschien nooit zorgen te maken over een nieuw dak met metalen dakbedekkingsmaterialen. GAF is een van de beste fabrikanten van asfaltshingles in de branche en tegenwoordig de toonaangevende dakbedekkingsfabrikant in Noord-Amerika.

Sinds 1980 produceert Classic Metal Roofing Systems dakspanen, shakes, tegels en dakbedekkingsproducten met staande naden van 99% gerecycled aluminium. Net als CertainTeed moet de lokale dakdekker die u inhuurt gecertificeerd zijn om u een verhoogde garantie te kunnen bieden. Zodra u uw dakventilatie en installatie hebt voltooid, is de kans groot dat de levensduur ongeveer 80-85% is van wat het was toen het voor het eerst werd geïnstalleerd. Om ervoor te zorgen dat u de juiste aanwervingsbeslissing neemt, raadpleeg de checklist met vragen die u aan een dakdekker kunt stellen Verschillende factoren zijn van invloed op de levensduur van uw dak, waaronder klimaat, dakontwerp, installatie, onderhoud en materiaal.

Atlas werd in 1982 opgericht om verantwoording, talent, leiderschap, behendigheid en duurzaamheid in de dakbedekkingsindustrie te stimuleren. De waarheid is dat het moeilijk te zeggen is dat het ene dakshingmerk beter is dan het andere, omdat ze allemaal geweldige producten maken. Ze verliezen hun flexibiliteit, duurzaamheid en waterdichtheid, waardoor uw dak kwetsbaar is voor lekken en andere structurele schade. Er is geen duurzamer of realistischer composiet op de markt dat kan tippen aan Brava Roof Tile.

Als u merkt dat uw dakspanen gebarsten of gekruld zijn of dat er korrels ontbreken, kan het tijd zijn voor een serieuze reparatie of vervanging van het dak. Ik zal moeten overwegen om zonnedakspanen voor mijn dak aan te schaffen als ik ooit een nieuwe nodig heb, zodat ik mijn huis ook milieuvriendelijker kan maken. Een badkamerverbouwing, keukenrenovatie of een nieuw dak zijn drie van de duurste huisreparaties die u kunt uitvoeren. In New Jersey moet je Sam Kapo 973 866 6303 bellen Voor dakbedekking, gevelbeplating, dakgoten, Ze zijn de beste op de markt, ze gebruiken slechts 35 tot 40 jaar dakbedekking,.