Zijn Corning shingles van Owens gemaakt in de VS.?

Owens Corning Roofing begon in 1977 met de productie van glasvezelversterkte dakspanen. Al bijna 40 jaar produceert Owens Corning hoogwaardige dakspanen met 3 tabs en architecturale dakspanen voor verzending in de Pacific Northwest, Canada en zelfs naar Azië.

Zijn Corning shingles van Owens gemaakt in de VS.?

Owens Corning Roofing begon in 1977 met de productie van glasvezelversterkte dakspanen. Al bijna 40 jaar produceert Owens Corning hoogwaardige dakspanen met 3 tabs en architecturale dakspanen voor verzending in de Pacific Northwest, Canada en zelfs naar Azië. GAF bepaalt de industriestandaard voor betrouwbare en duurzame dakspanen en dakbedekkingsproducten. GAF-shingles zijn gemaakt van asfalt versterkt met glasvezelgaas en bieden drie tot vijf beschermingslagen, afhankelijk van de specifieke productlijn die u kiest.

Owens Corning⢠Roofing and Asphalt is toonaangevend in de dakbedekkingsindustrie bij het creëren van duurzame oplossingen en het recyclen van dak Bekijk de collectie dakspanen van Owens Corning en bekijk foto's van de verschillende beschikbare dakbedekkingsproducten. In 1977 nam Owens-Corning Frye Roofing over en begon met de productie van glasvezelmatten ter vervanging van de traditionele papieren mat die in dakbedekkingen wordt gebruikt. Vind je perfecte shingle kleur %26 ontwerp je dak met een beetje hulp van Owens Corning⢠Roofing. Owens Corning⢠Roofing biedt enkele geweldige tips om u te helpen bij het kiezen van de juiste professionele dakdekker voor uw project.