Waarom falen dakbedekkingsbedrijven?

Een nieuwe F-150 is geen investering in uw bedrijf. Waarom maakt dit uit? Omdat veel dakdekkers om een goede reden failliet gaan.

Waarom falen dakbedekkingsbedrijven?

Een nieuwe F-150 is geen investering in uw bedrijf. Waarom maakt dit uit? Omdat veel dakdekkers om een goede reden failliet gaan. Als u weet waar u op moet letten bij het vergelijken van schattingen, zijn die redenen meestal duidelijk voordat u aanneemt. Zaken als slechte klantenservice, werk van slechte kwaliteit en zelfs een giftige bedrijfscultuur kunnen allemaal wijzen op de dreigende mislukking van een aannemer.

Als dit de manier is waarop een aannemer ervoor kiest om zaken te doen, zal uw dakbedekking waarschijnlijk in hun handen liggen. Veel dakdekkers en bedrijven bieden een ongelooflijk garantiebeleid. Sommige dekken zelfs levenslange reparaties. Voor sommigen lijkt dit misschien voldoende zekerheid om eventuele slechte ervaringen of werk van slechte kwaliteit te dekken, maar bedenk hoe het in werkelijkheid zou kunnen uitpakken met een kleine aannemer.

Priority Roofing is geen openbare verzekeringsadviseur en biedt zijn klanten geen openbare aanpassingsdiensten aan of biedt deze aan. Vergroot uw aanwezigheid op sociale media door pagina's voor uw dakbedekkingsbedrijf te maken die vervolgens linken naar uw website, en investeer vervolgens een beetje geld in sommige advertenties die op die pagina's worden weergegeven en in zoekmachines zoals Google en Bing om geïnteresseerde huiseigenaren in uw servicegebied te bereiken. Integendeel, verantwoordelijke dakbedekkingsbedrijven zullen dat geld terugstorten in het bedrijf door hun werknemers op te leiden, deskundigen in te huren of te investeren in betere apparatuur. Door jaren van gesprekken en observatie heeft het Roofing Academy-team veelvoorkomende pijnpunten kunnen identificeren waar nieuwe dakbedekkingsbedrijven mee worstelen.

Veel dakbedekkingsbedrijven falen vanwege een eenvoudig gebrek aan organisatie in hun papierwerk, dossiers en documenten. Als het gaat om het onderhouden en laten groeien van een gezond dakbedekkingsbedrijf, zijn organisatie, marketing, planning en het toepassen van nieuwe technologie geweldige manieren om ervoor te zorgen dat u aan de top staat terwijl uw concurrenten in het stof blijven. De beste dakdekkers in Denver zijn degenen die zich hebben bewezen als experts op alle gebieden van dakbedekkingsdiensten. Om ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de technologie voor dakbedekking, is het belangrijk dat u regelmatig deelneemt aan branche-evenementen en leermogelijkheden.

Wanneer u een dakdekker kiest voor uw reparatie- of vervangingswerkzaamheden, wilt u geen bedrijf inhuren dat over een paar jaar failliet is. Alles wat u en uw dakbedekkingsbedrijf doen, moet een goed proces achter de rug hebben, zodat iedereen op één lijn blijft en er niets door de kieren valt. Mijn doel is om een leider te worden in de hele dakbedekkingsindustrie en om de lessen die ik heb geleerd te gebruiken om onderwijs en inspiratie te bieden aan de volgende generatie dakdekkers. Wat ze echter missen, is dat dakbedekkingstechnologie grotendeels is voortgekomen uit de behoefte om het leven gemakkelijker te maken door tijd, stress en geld te besparen en vooral om uw dag als dakdekker veiliger te maken.

We hebben in de loop der jaren veel dakdekkers dit met succes zien doen en niets geeft ons meer vreugde dan de kans te krijgen om een nieuwe dakdekker zijn eerste winst te zien maken of zijn eerste werknemer in dienst te nemen. Naast de juiste gereedschappen, uitrusting en machines, is uw team het belangrijkste om in te investeren bij het runnen van een dakbedekkingsbedrijf.