Welke gordelroos wordt er in de VS gemaakt?

Topfabrikanten van gordelroos in Noord-Amerika. Bedrijf.

Welke gordelroos wordt er in de VS gemaakt?

Topfabrikanten van gordelroos in Noord-Amerika. Bedrijf. Asfaltshingles blijven de belangrijkste optie voor dakbedekking in Noord-Amerika en worden in tal van landen over de hele wereld op daken aangetroffen. Ongeacht kleur of stijl worden ze allemaal op vrijwel dezelfde manier vervaardigd in een continu webproces, waarbij gebruik wordt gemaakt van een korte lijst van belangrijke grondstoffen.

Dus wat zit er eigenlijk precies in een asfaltdakshingle? Enkele van de beste shingle-fabrikanten in de Verenigde Staten zijn CertainTeed Roofing, GAF, IKO, Malarkey Roofing, Owens Corning en Pabco Roofing Products. Ze bieden allemaal geweldige producten en produceren al jaren gordelroos. Sommige merken komen vaker voor in bepaalde delen van het land. Sommige dakdekkers hebben certificeringen bij bepaalde dakspanenfabrikanten en kunnen uitgebreide garanties bieden, daarom raden ze specifieke dakspanen aan.

Net als auto's of andere consumentenproducten hebben alle gordelroos voor- en nadelen. Hieronder vindt u een korte beschrijving van elke shingle-fabrikant. Net als de andere merken dakshingle heeft u de mogelijkheid om een verbeterde garantie te krijgen op hun Heritage Woodgate-, Heritage Premium- en Heritage Vintage-lijnen wanneer u een volledig daksysteem aanschaft. Het laatste onderdeel van asfaltdakshingle veroorzaakte vroeger wat verwarring in de amateurdakbedekkingsgemeenschap.

GAF valt op op het gebied van dakbedekking voor woningen omdat ze tegenwoordig een van de meest populaire asfaltshinglijnen in Amerika hebben, Timberline Roofing Shingles.