Waar worden corning shingles van Owens vervaardigd?

Materialen en hulpbronnen MR 2 Milieuvriendelijke producten - Credit 2, 2 Lokale productie en lokale inkoop van hulpbronnen Gebruik producten die binnen 500 mijl van huis zijn gewonnen, verwerkt en vervaardigd Alle shingle-producten die in onze fabrieken in Memphis en Summit worden geproduceerd, zijn gemaakt van materialen afkomstig. In het grootstedelijk gebied van Kansas City koopt Owens Corning lokaal geproduceerd gerecycled glas van Ripple Glass om glasvezelisolatie te produceren in de plaatselijke fabriek.

Waar worden corning shingles van Owens vervaardigd?

Materialen en hulpbronnen MR 2 Milieuvriendelijke producten - Credit 2, 2 Lokale productie en lokale inkoop van hulpbronnen Gebruik producten die binnen 500 mijl van huis zijn gewonnen, verwerkt en vervaardigd Alle shingle-producten die in onze fabrieken in Memphis en Summit worden geproduceerd, zijn gemaakt van materialen afkomstig. In het grootstedelijk gebied van Kansas City koopt Owens Corning lokaal geproduceerd gerecycled glas van Ripple Glass om glasvezelisolatie te produceren in de plaatselijke fabriek. Vind de dichtstbijzijnde winkels of distributeurs bij jou in de buurt om Owens CorningâRoofing-producten te kopen. Doe-het-zelvers helpen bij het bepalen van alles wat u nodig hebt om de klus te klaren, inclusief het aantal dakspanen.

Owens Corning⢠Roofing biedt een scala aan dakaccessoires om te zorgen voor een lange, gezonde levensduur van uw nieuwe dak. In 1955 introduceerde Owens-Corning zijn Perma-Ply dakbedekkingsmateriaal voor isolatiebekleding voor bebouwde ruimtes. Owens Corning⢠Roofing and Asphalt is toonaangevend in de dakbedekkingsindustrie bij het creëren van duurzame oplossingen en het recyclen van dak Bekijk de collectie dakspanen van Owens Corning en bekijk foto's van de verschillende beschikbare dakbedekkingsproducten. Vind je perfecte shingle kleur %26 ontwerp je dak met een beetje hulp van Owens Corning⢠Roofing.

In 2000 had het zich gevestigd met 440.000 mensen die beweerden dat de producten van Owens Corning ervoor zorgden dat ze asbestgerelateerde ziekten kregen, zoals mesothelioom. Als u vragen hebt over de garanties van Owens Corning, vindt u alles wat u moet weten hier in de sectie Garantie. Owens Corning⢠Roofing biedt enkele geweldige tips om u te helpen bij het kiezen van de juiste professionele dakdekker voor uw project. Owens-Corning Fiberglass Company werd in 1935 opgericht door de fusie van Owens-Illinois en Corning Glass Works.